Videobewakingssystemen2019-02-06T08:04:26+00:00

Videobewakingssystemen

Dit zijn één of meerdere camera’s, gemonteerd buiten of binnen een object waarmee bekeken kan worden of zich zaken voordoen met een criminele bedoeling. Dit kunnen bijvoorbeeld camera’s zijn in een winkelruimte om vroegtijdig winkeldiefstal te signaleren. Camera’s kunnen verdekt worden opgesteld om onder andere fraude vast te leggen. Denk aan diefstal door eigen personeel.

Ook kunnen camera’s worden toegepast om op afstand een optredend alarm te verifiëren of om de situatie tijdens bijvoorbeeld een overval vast te leggen om achteraf een reconstructie te kunnen uitvoeren.
Door de huidige communicatietechnieken is het niet meer nodig de beelden van de camera’s ter plaatse te bekijken of vast te leggen. Dit kan ook op een willekeurige plaats op afstand.

Custos Beveiliging BV levert en installeert professionele videobewakingsapparatuur op analoge en IP basis. Systemen welke worden aangesloten op speciale harddisk recorders of netwerk zullen alle bewegingen rond uw pand registreren en opnemen. U kunt onder andere de camerabeelden bekijken en beheren via PC en Smartphone.

Camerasystemen bieden enorme mogelijkheden om uw eigendommen te bewaken.

Wenst u meer informatie over dit onderwerp neem dan contact met ons op.