Inbraaksignaleringssystemen2019-02-06T07:57:31+00:00

Inbraaksignaleringssystemen

Dit begrip betreft vrijwel altijd een signaleringsinstallatie. Een alarminstallatie zorgt er voor dat, als een ongewenste bezoeker een woning of een bedrijfspand binnendringt, er een alarmsignaal ontstaat. Dit signaal kan ter plaatse gegeven worden door middel van een sirene, eventueel in combinatie met een flitslicht. Het alarmsignaal kan naar een particuliere alarmcentrale (PAC) op afstand gestuurd worden. Vanuit deze alarmcentrale wordt de afgesproken actie ondernomen.

Custos Beveiliging BV levert en installeert inbraaksignaleringssystemen conform de VRKI regeling. De juiste alarminstallatie is samengesteld uit gecertificeerde apparatuur. Deze apparatuur kan zowel bekabeld als draadloos zijn.

Een door Custos Beveiliging BV geïnstalleerd beveiligingssysteem is altijd afgestemd op de gebruiker, bedieningsgemak en leefpatroon. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om uw systeem samen te stellen en te bedienen. Hierbij is als basis dat er altijd een VEB beveiligingscertificaat of VEB opleveringsbewijs kan worden verstrekt voor de geleverde installatie.

Wenst u meer informatie over dit onderwerp neem dan contact met ons op.