Bereikbaarheid

Custos Beveiliging BV vindt het van groot belang dat de 24-uur bereikbaarheid optimaal is geregeld. Over het algemeen hebben wij uit onze klantenkring zeer positieve signalen ontvangen over onze bereikbaarheid.

Hier leest u wat u kunt doen als wij onverhoopt toch niet direct bereikbaar zijn.

Bij niet dringende storingen raden wij u aan om ons een emailbericht te sturen.
Wij doen er alles aan om de vragen dagelijks beantwoorden.

1. Wilt u contact met Custos Beveiliging BV om bovenstaande redenen of een dringende storing, Bel dan ons kantoornummer (035 53 302 38).

2. Indien wij niet op ons kantoor aanwezig zijn wordt u na 4x overgaan doorgeschakeld naar onze telefoonservicedienst. U krijgt dan de computer van de servicedienst aan de lijn. Luister geduldig naar de ontvangstboodschap. Als u aan de lijn blijft wordt u altijd doorgeschakeld naar de centralist.

3. De centralist zal opnemen met Custos Beveiliging BV en zal vragen wat de reden van uw gesprek is.

Geef nu duidelijk aan wat de reden van uw gesprek is. Bij een urgent probleem kan de servicedienst u doorverbinden met onze technische dienst.
U kunt ook aangeven dat u met spoed of op een later tijdstip wenst te worden teruggebeld. Geef in deze situatie duidelijk uw gegevens op en de reden van het gesprek.

4. Bij een vraag kunt u ons altijd een bericht te sturen via de mail.

Van elk gesprek met de servicedienst ontvangen wij een e-mail met alle door u verstrekte gegevens. Indien er geen gegevens zijn wordt er ook geen actie ondernomen. Door te handelen conform bovenstaande punten zal er altijd actie worden ondernomen. De telefoonservicedienst weet altijd welke servicemonteur er dienst heeft. Tevens kunt u vragen naar de directie. Zij kunnen ook aangeven of er sprake is van verlof of tijdelijke niet te bereiken directie.

Buiten kantooruren kunt u bellen met 035-5330238 en volg de bovenstaande procedure.