Bereikbaarheid2019-02-06T07:53:57+00:00

Bereikbaarheid

Custos Beveiliging BV vindt het van groot belang dat de 24-uur bereikbaarheid optimaal is geregeld. Over het algemeen hebben wij uit onze klantenkring zeer positieve signalen ontvangen over onze bereikbaarheid. Hier leest u wat u kunt doen als wij onverhoopt toch niet direct bereikbaar zijn.

Bij niet dringende storingen raden wij u aan om ons een e-mailbericht te sturen. Wij doen er alles aan om de vragen dagelijks beantwoorden.

 1. Wilt u contact met Custos Beveiliging BV om bovenstaande redenen of een dringende storing, Bel dan ons kantoornummer (035 53 302 38).
 2. Indien wij niet op ons kantoor aanwezig zijn wordt u na 4x overgaan doorgeschakeld naar onze telefoonservicedienst. U krijgt dan de computer van de servicedienst aan de lijn. Luister geduldig naar de ontvangstboodschap. Als u aan de lijn blijft wordt u altijd doorgeschakeld naar de centralist.
 3. De centralist zal opnemen met Custos Beveiliging BV en zal vragen wat de reden van uw gesprek is.
  Geef nu duidelijk aan wat de reden van uw gesprek is. Bij een urgent probleem kan de servicedienst u doorverbinden met onze technische dienst.
  U kunt ook aangeven dat u met spoed of op een later tijdstip wenst te worden teruggebeld. Geef in deze situatie duidelijk uw gegevens op en de reden van het gesprek.
 4. Bij een vraag kunt u ons altijd een bericht te sturen via de mail.
  Van elk gesprek met de servicedienst ontvangen wij een e-mail met alle door u verstrekte gegevens. Indien er geen gegevens zijn wordt er ook geen actie ondernomen. Door te handelen conform bovenstaande punten zal er altijd actie worden ondernomen. De telefoonservicedienst weet altijd welke servicemonteur er dienst heeft. Tevens kunt u vragen naar de directie. Zij kunnen ook aangeven of er sprake is van verlof of tijdelijke niet te bereiken directie.Voor storingen en technische zaken is ons -emailadres: monteur@custosbeveiliging.nlVoor financiële zaken is ons e-mailadres: administratie@custosbeveiliging.nlVoor alle overige zaken is ons e-mailadres: info@custosbeveiliging.nl

  Melden van storingen:

  Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor technische ondersteuning aan de door ons geleverde systemen.

  Bij urgente storingen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0355330238 of 0629544722

  Vragen van technische aard of niet urgente storingen kunt u per email aan ons sturen op monteur@custosbeveiliging.nl

  U kunt vragen of informatie betreffende technische zaken per sms of WhatsApp sturen naar ons mobiele storingsnummer 0629544722. Let hierbij wel op dat deze berichten worden behandeld als niet urgent.

  ICT gerelateerde problemen:

  Steeds vaker komt het voor dat de techniek niet werkt door ICT en internet gerelateerde problemen veroorzaakt door derden.

  Bijvoorbeeld: Er zijn bij de klant wijzigingen aan internet/telefonie geweest of het bereik van mobiele telefoon of wifi enz. is onvoldoende. Apps’, software of serverinstellingen worden ge-update of gewijzigd enz.
  Wij zijn beschikbaar voor technische assistentie betreffende deze zaken. We wijzen u er op dat voor deze diensten, de kosten op basis van regie per incident worden gefactureerd met een minimum van € 55,00 excl. Btw.. als we ter plaatse werkzaamheden moeten verrichten. Dit geldt niet indien deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd tijdens periodiek onderhoud,

  Mochten er aan de hand van dit bericht nog vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via de genoemde route.